Steve Cavanagh Verdraaid boek recensie

Verdraaid – Steve cavanagh recensie

Toen ik nog in de boekhandel werkte, zag ik dagelijks heel wat boeken. Zo viel mij het eerste boek ‘Dertien’ van de auteur Steve Cavanagh snel op. Het verhaal leek mij interessant, maar uiteindelijk ben ik er nooit aan begonnen. Nu ging ik laatst langs bij mijn favoriete boekenwinkel en vond ik zijn tweede boek getiteld ‘Verdraaid’. Deze nam ik mee naar huis.

WAAROVER GAAT HET BOEK?

J.T. Lebeau is een succesvolle thrillerschrijver, maar niemand weet wie hij echt is. Na verschillende pogingen om zijn identiteit te achterhalen, blijft hij anoniem. Maria denkt te weten wie Lebeau is, maar ze is gewaarschuwd, net als de lezer. Voordat je dit boek gaat lezen, wilt Lebeau dat je drie dingen weet:

  1. De politie wilt me aanklagen voor moord.
  2. Niemand weet wie ik ben. Of wat ik heb gedaan.
  3. Als je denkt te weten wie ik ben, kom ik achter jou aan.
Steve Cavanagh Verdraaid achterflap

WAT WAREN MIJN VERWACHTINGEN VAN HET BOEK?

Door de drie puntjes die je hierboven kon lezen verwachtte ik een boek vol met plot twists, moord en spanning.

WAT VIND IK VAN HET BOEK NU IK HET GELEZEN HEB?

Ik had gelijk, het boek bevat de ene plottwist na de andere. Wanneer je denkt dat je het doorhebt, veranderd het verhaal net weer. Dit was een boek die ik niet kon wegleggen. Normaal lees ik niet meerdere uren na elkaar, maar bij het lezen van ‘Verdraaid’ kon ik niet anders. Een zeer intrigerend verhaal die je laat verlangen naar meer.

Het doet me verlangen naar meer werk van Steve Cavanagh. Gelukkig heb ik zijn eerste boek ‘Dertien’ nog niet gelezen.

Steve Cavanagh Verdraaid boek

Je kan het boek hier via bol.com bestellen.

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je ervan?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s