Andy Warhol Xpo Brugge Oud Sint Jan

Dagje Brugge – Picasso & Andy Warhol Xpo PLOG

Op zaterdag 9 november gingen we een dagje naar Brugge. Eerst en vooral omdat we beiden een nieuwe bril nodig hadden, dus gingen we langs bij Ace & Tate voor een oogmeting en een bril te kiezen. Daarna gingen we wat eten en bezochten we de Picasso en Andy Warhol Xpo in de Site Oud Sint-Jan.

We aten een menu bij Restaurant ’t Vagevuur voor €21. Het is een gezellig, charmevol restaurantje. Het eten werd snel geserveerd en was ook zeer lekker. In de toekomst zullen we er zeker teruggaan.

Sinds ik een documentaire gezien had over Pablo Picasso, wou ik een expositie van hem zien. Lucky for me, kan je in de Site Oud Sint-Jan meer dan 300 kunstwerken van hem zien.

De expositie op zich was prima, maar voor de prijs had ik tenminste een mooi inkomticket en toerboekje verwacht, al is het maar om in mijn journal te plakken. Momenteel heb ik enkel zo’n kasticketje als aandenking erin geplakt.

Samen met de Picasso Xpo was er ook een Andy Warhol expo in een kleinere zaal. Hier ging er ook werk van andere Pop Art kunstenaars zoals Roy Lichtenstein.

Na de expositie gingen we iets drinken en vertrokken we naar huis. Om de dag af te sluiten aten we een lekkere pizza en keken we een ‘Patser’ die op dat moment speelde op vtm.

Het restaurantje zou ik zeker aanraden voor wie binnenkort naar Brugge gaat. De Picasso Xpo daarentegen zou ik eerder afraden als je niet zo’n grote fan bent.

Wat heb jij al bezocht in Brugge?

-Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s