Where'd you go bernadette dutch recensie review maria semple

Waar is Bernadette? van Maria Semple Recensie

Waar is Bernadette? Wie is Bernadette? Bernadette is een toffe, getalenteerde, maar ook een wispelturige en getroebleerde vrouw. Ze is/was een revolutionair architect maar vooral ook de moeder én beste vriendin van Bee. Plots verdwijnt Bernadette, haar dochter Bee zet alles op alles om haar terug te vinden.

People like you must create. If you don’t create, Bernadette, you will become a menace to society.

Wat vind ik van het boek?

Het boek leest zeer vlot, dit vooral omdat er afgewisseld wordt tussen brieven, documenten en de toelichting van haar dochter Bee. Ik was dan ook meteen in de ban van Bernadette. Je wilt gewoon weten hoe het afloopt.

Naar het einde toe is Bee meer aan het woord, toen had ik meer moeite om verder te lezen doordat ik het net gewoon was om aan de hand van de brieven de puzzelstukjes van het verhaal aan elkaar te plakken.

Ik vertelde een tijdje geleden dat het boek ook verfilmd is, maar als je die trailer bekijkt kan je een verkeerd beeld hebben van het boek. De trailer is luchtig, grappig, terwijl het boek eerder duister en dramatisch is.

Het boek ‘Waar is Bernadette’ is voor mij zeker een aanrader voor mensen die niet veel lezen. Door de manier waarop het verhaal verteld wordt ben je snel mee en kan je het boek ook eventjes wegleggen als je er genoeg hebt. De volgende keer dat je het boek vastneemt, kan je gewoon verder lezen.

Heb jij ‘Waar is Bernadette?’ al gelezen? Wat vond je er van?

-Cassandra

Je kan het boek ‘Waar is Bernadette?’ via Bol.com bestellen voor €8.

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s