Postcards from Oktober

Oktober is de maand waar we onze huwelijksuitnodigingen bestelden, de gastenlijst volledig hebben uitgewerkt. Het is de maand waar ik in opzegperiode zat en aan een nieuwe uitdaging als marketing assistant begon. Een maand vol leuke ervaringen.

De eerste week van oktober ging heel snel voorbij. Pablo en Bilou kregen een extraatje omdat het werelddierendag was. We gingen koken bij de mama: Pasta Arrabiata met balletjes en drie kazen. We gingen wat drinken en er kwamen wat vrienden langs bij ons thuis.

We gaan sinds eind augustus wekelijks langs in een pizzeria van vrienden. Ik moet zeggen, die pizza’s zullen mij steeds blijven smaken.

Om mijn nieuwe job te vieren zijn we naar Roermond geweest. Deze keer heb ik een aantal dingetjes gekocht bij de Only outlet. Er was ook een pop-up store van Karl Lagerfeld, daar zag ik een handtas voor €30!! Uiteindelijk heb ik hem niet mee omdat het niet mijn stijl was. Er lagen er ook nog t-shirtjes voor €16.

Bij Only heb ik de middelste trui gekocht. Het eerste kleedje liet ik hangen omdat ik niet echt weet wanneer ik het zou dragen. Ik voel me toch het meest comfortabel in een jeans met t-shirt en jasje! Bij Ted Baker zag ik ook nog deze leuke tasjes met Franse Bulldogs op. I’m obsessed!!

Mijn laatste werkdag bij Standaard Boekhandel werd gevierd met frietjes met stoofvlees! Mijn badge heb ik daar jammer genoeg achtergelaten. Maar het oranje blijft me achtervolgen, want op mijn nieuw werk zijn alle muren zo geverfd.

Al bij al was het een leuke maand. Mijn hoofdstuk bij SB is officieel afgesloten, ik zal mijn lieve collega’s zeer hard missen. Gelukkig is mijn nieuwe team een zeer spontane bende waar ik mij direct bij thuis voel.

Hoe verliep jouw maand oktober?

-Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s