Sorry dat ik te laat ben Maar ik wilde niet komen jessica pan recensie dutch

Sorry dat ik te laat ben, maar ik wilde niet komen – Jessica Pan recensie

Wat gebeurt er als een verlegen introvert een jaar lang gaat leven als een enthousiaste extravert? De auteur Jessica Pan probeerde het uit.

Toen Jessica werkloos en zonder vrienden thuis op haar vaste plekje op de bank zat, vroeg ze zich af of haar leven er anders uit had gezien als ze wat meer open had gestaan voor nieuwe ervaringen.
Dus deed ze wat ieder weldenkend mens zou doen; ze dwong zichzelf om een jaar lang als een extravert te gaan leven. Dit stond er op haar lijst: optreden in een comedyclub, alleen op vakantie gaan, praten met vreemden in het openbaar vervoer.. Ze had meteen spijt.

Wat vind ik van het boek?

De titel van dit boek sprak me direct aan, ik kon er mezelf wel in herkennen. Het is een boek die je niet in één keer zal uitlezen, maar wel een leuk boek om af en toe in verder te lezen. Bepaalde hoofdstukken vond ik zelf minder interessant, andere hoofdstukken wou ik zelf eens uitproberen.

Zo is er een hoofdstuk waar Jessica nieuwe vrienden gaat zoeken met behulp van een app. Het maakte mij nieuwsgierig om te zien als er veel gebruikers zijn in mijn omgeving en tot mijn verbazing had ik direct tientallen potentiële vriendinnen om contact mee op te nemen. Jessica heeft er een nieuwe vriendschap aan overgehouden, ikzelf ben niet verder gegaan dan de profielen te bekijken.

De belangrijkste boodschap van het boek is dat je moet leren uit je comfort zone te stappen. Ik heb het boek met veel plezier gelezen en er ook mijn eigen lessen uit gehaald. Het boek is zeer herkenbaar geschreven, bevat heel wat wijsheden en humor.

Een aanrader voor wie zichzelf herkent in de beschrijving van introvert.

Heb jij het boek gelezen?

-Cassandra

Je kan het boek ‘Sorry dat ik te laat ben maar ik wilde niet komen’ bij bol.com bestellen.

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s