Flowers Marker art

Latest Illustrations 3.0

De laatste keer dat mijn illustraties deelde was op 6 december 2017, bijna twee jaar geleden! Ik ben een hele tijd gestopt met illustreren, ik maakte er ook geen tijd voor. Tot ongeveer een maand geleden toen ik mijn twinmakers van Action vond in de kast. Ik vond het jammer dat ik deze nooit echt gebruikte, dus begon ik er wat mee te spelen. Wat zorgde voor onderstaande resultaat.

Allie Marie Evans Marker art
Geïnspireerd door Allie Marie Evans
Pablo the french bulldog marker art
Geïnspireerd door my sweet Pablo
Lady Gaga Telephone marker art
Lady Gaga – Telephone
Coco Chanou Marker art
Geïnspireerd door Coco Chanou

Ik wil deze illustraties gaan digitaliseren zodat de ‘vegen’ die je met markers krijgt eruit worden gehaald. Ik vind het alleszins een leuke stijl om mee te werken en ik wil er in de toekomst nog heel wat verschillende maken. Het moeilijkste is inspiratie vinden, want ik zoek foto’s in de stijl van Allie Marie Evans en Coco Chanou, dus indien je leuke instagrammers/influencers/YouTubers kent, let me know!

-Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s