Kobo Plus Ebooks and audiobooks

Fall/Winter Kobo Plus Reading list

Sinds kort heb ik een abonnement genomen op Kobo Plus. Je betaalt max. 12,99 euro per maand en je hebt een hele lijst audio- en e-books ter beschikking. Ik heb er een hele lange tijd over nagedacht en uiteindelijk toch de stap genomen om het uit te proberen, dus ik ben nu gestart met mijn proefperiode van 30 dagen.

De hele eerste alinea klinkt alsof ik gesponsord ben, maar dat is niet zo. Ik heb Kobo Plus ontdekt en ik ben er ook fan van! Het enige nadeel is dat het soms wat zoekwerk is om leuke boeken te vinden, maar via bol.com kan je ook zien welke boeken er gratis zijn in het Kobo Plus abonnement. Het is gebruiksvriendelijker zoeken dan via hun app.

De volgende e-books heb ik al op mijn Kobo Plus app staan:

 • Karl Lagerfeld door Laurent Allen-Carron en Aniek Njiokiktjien
 • Het portret van Dorian Gray door Oscar Wilde
 • Nice Girls don’t get corner office door Lois Frankel, Paulien Cornelisse en Jeannet Dekker
 • Het obstakel is de weg door Ryan Holiday en Elisabeth van Borselen
 • Alle slechte meisjes door Chris Whitaker en Ineke de Groot
 • Waar is Bernadette? door Maria Semple, Linda Broeder
 • Grip door Rick Pastoor
 • Mijn Verhaal door Michelle Obama
 • Give a F**k door Felicity Morse
 • Minimalisme door Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus
 • Nooit meer te druk door Tony Crabbe en Wilma Paalman
 • Luister naar me door Kristen Proby
 • Morning Medicine door Angélique Heijligers

Het voordeel van in een boekenwinkel te werken, is dat ik vele titels herken uit de winkel, dus ik kan ook sneller keuzes maken tussen welke boeken ik wil lezen. Daarnaast is het niet zo erg als ik bepaalde boeken niet ga lezen of uitlezen, want ze zitten inbegrepen in het abonnement.

De volgende audioboeken staan op mijn Kobo Plus app:

 • Happy life 365 door Kelly Weekers
 • De kracht van kwetsbaarheid door Brené Brown
 • De moed van imperfectie door Brené Brown
 • Miracle Morning door Hal Elrod
 • Je kunt je leven helen door Louise Hay
 • Steeds leuker door Jelle Hermus
 • Leven met de wind mee door Jelle Hermus
 • Sapiens door Yuval Noah Harari
 • Fluisternetwerk door Chandler Baker

Audioboeken zijn wat moeilijker om te kiezen. Want je moet geconcentreerd zijn om het verhaal te volgen, maar je wilt ook genoeg vrijheid om te kunnen focussen op andere dingen zoals het huishouden, koken, lopen, …

Ik kies dan ook graag non-fictie of zelfhulpboeken om als audioboek te luisteren want deze zijn meestal makkelijker te volgen. Het Fluisternetwerk van Chandler Baker is fictie, deze ben ik begonnen met luisteren maar ik het was wat moeilijk te volgen door alle verschillende personages. Ik weet nog niet als ik opnieuw zal beginnen luisteren of het e-book zal lezen in de plaats.

Daarnaast denk ik er nu ook aan dat Mijn Verhaal van Michelle Obama ook makkelijk zou zijn om als audiobook naar te luisteren.

Heb jij ervaring met Kobo Plus of zou je het overwegen?
Binnen een maand plaats ik mijn volledige mening over de app, momenteel is deze alleszins al positief!

– Cassandra

Photo by Dom J from Pexels

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Een reactie op “Fall/Winter Kobo Plus Reading list

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s