The Perfectionists Sara Shepard Review

The Perfectionists – Sara Shepard Recensie

Het voordeel van werken in een boekenwinkel? Wij ontvangen soms leesexemplaren! The Perfectionists trok meteen mijn aandacht omdat ik Pretty Little Liars heb gevolgd, de gelijknamige spin-off serie heb ik wel niet gekeken.

WAAROVER GAAT HET BOEK?

Het boek volgt vijf meiden, Mackenzie, Ava, Julie, Caitlin en Parker. Op het eerste zicht hebben ze niet veel gemeen, ze hebben elk hun eigen leven apart van elkaar. Wat ze wel delen, is hun haat voor Nolan Hotchkiss. Een populaire pestkop die al vele levens geruïneerd heeft. Ze bedenken de perfecte, imaginaire, moord, wetende dat ze deze nooit gaan uitvoeren. Tot dat Nolan vermoord wordt, precies zoals zij hadden gepland.

Zij hebben het niet gedaan, maar wie wel?

WAT WAREN MIJN VERWACHTINGEN VAN HET BOEK?

Ik verwachte een boek vol intriges, spanning en wendingen à la Pretty Little Liars.

WAT VIND IK VAN HET BOEK NU IK HET GELEZEN HEB?

Ik verlang tot de volgende delen uitkomen in het Nederlands. Ook al moet je vijf verschillende personages volgen, het boek las zeer vlot. Ik heb het in drie dagen uitgelezen, wat voor mij echt een record is. Ik kon het niet wegleggen en verlangde om het fijnste te weten over de moord.

MIJN FAVORIETE QUOTE UIT HET BOEK:

all of us are damaged in our own ways. It’s just that most people call it ‘experience’. And you’ve had a lot of experience.

ZOU IK HET BOEK AANRADEN?

Ik heb het aan mijn oudere collega aangeraden. Ze leest niet veel en ze zoekt iets wat luchtigs is, waar je snel doorheen gaat. Dus ik zou het boek zeker aanraden!

Je kan het boek hier via bol.com bestellen.

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je ervan?

– Cassandra


Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s