Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile – recensie

Het is moeilijk om Zac Efron in een ander personage te zien dan een zingende basketbalspeler. Maar in deze film, Exrtemly Wicked, Shockingly Evil and Vile, krijg je een heel andere rol van hem te zien.

Deze film is geen horror film, maar is gebaseerd op het verhaal van een van de meest kwaadaardige mensen in de geschiedenis. Namelijk Ted Bundy, een amerikaanse seriemoordenaar die ruim 20 moorden op zijn geweten heeft.

Je wordt meegesleept in het verhaal door de ogen van Elizabeth (Liz) Koepfler, Ted Bundy’s toenmalige (uiteindelijk ex-) vriendin. Je ziet hem als een doodnormale kerel, hij danst in de keuken, maakt plezier is liefdevol voor Liz en haar dochter. Je krijgt een ander beeld te zien van een man die capabel is van zo’n gruweldaden.

Je ziet hoe goed Bundy mensen manipuleert tot het geloven dat hij onschuldig is. Hij kon een volledige rechtszaal rond zijn vinger winden. Vele jonge meisjes vielen voor hem, terwijl hij terechtstond voor de gruwelijke moord op twee vrouwen. Een seriemoordenaar heeft niet altijd dezelfde antisociale persoonlijkheid, Ted Bundy ziet er uit als een normale jonge man.

Het feit dat een van de meest geromantiseerde acteurs ooit, Zac Efron, dit personage speelt, maakt het nog angstaanjagender. We zien hem niet als een moordenaar, maar hij kan het wel zijn. Dat is de reden dat ze hem gekozen hebben voor deze rol.

Ook al weet je niet alle details van Ted Bundy’s moorden, deze film is een aanrader. Je kan nu Extremely Wicked Shockingly Evil and Vile streamen op Netflix.

Heb jij deze film al gezien? Wat vond je ervan?

-Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s