Music of the month MAY 2019

Ik ben een enorme muziekliefhebber. Voor alle gelegenheden heb ik wel een playlist. Mijn muziekbibliotheek is enorm gevarieerd, het gaat van rock tot r&b, van franstalig tot dubstep, … Maandelijks probeer ik ook nieuwe muziek te ontdekken die mij blij maakt. Deze wil ik dan ook delen met jou. Je kan alle nummers op deze Spotify-playlist beluisteren.

Baby Ariel – Gucci On My Body

MORTEN – Tonight I’m loving you (Feat. Reo Cragun)

Charli XCX – 5 In The Morning

Clean Bandit – Baby (Feat. MARINA & Luis Fonsi)

MARINA – Karma

MNEK – Girlfriend

Jao – A Rua

Mahmood – Soldi

Chingiz – Truth

Luca Hänni – She Got Me

Bilal Hassani – Roi

Welke nummers staan op jouw playlist?

-Cassandra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s