5 Boeken die je moet lezen voordat je de film kijkt deze zomer

We houden allemaal van leuke, goede boeken. Later opblijven om toch nog één hoofdstuk te lezen, in je pauze snel een aantal bladzijden oppikken, hoe opgewekt je je voelt wanneer je het boek terug in je handen hebt. Boeken nemen je mee naar een andere wereld. Wanneer ze op het grote scherm te zien zijn, herbeleef je het hele magische proces opnieuw. Hier zijn 5 titels die je deze zomer in de filmzalen te zien krijgt.

After

Geïnspireerd op een One Direction fan fiction, geschreven op Wattpad door Anna Todd. After volgt het leven van een jonge vrouw die afgestudeerd is van de middelbare school. Ze vertrekt vol goede moed naar de universiteit, waar ze de sexy Harden leert kennen. Een goede dosis romantiek en drama die je meesleept tot aan het einde.

After kan je al op het grote doek gaan bewonderen!

Je kan het boek hier bestellen.

The Sun is Also a Star

Gebaseerd op een populaire Young Adult roman. Met Riverdale’s Charles Melton en Blackish’ Yara Shahidi in de hoofdrollen. Het verhaal volgt twee tieners die verliefd worden terwijl hun leven op instorten staat. Het boek heeft al veel harten veroverd, zal de film dit ook doen?

Release datum: 19 juni 2019

Je kan het boek hier kopen.

Where’d You Go, Bernadette?

Wie is Bernadette Fox? Volgens haar man is ze een geestige, getalenteerde, wispelturige en getroebleerde vrouw, maar ook een revolutionair architect. Voor de moeders van school is ze een regelrecht gevaar en voor haar dochter is ze gewoon mam. Bernadette Fox, gespeeld door Cate Blanchett, verdwijnt uit het niks. Haar dochter gaat op onderzoek uit. Het is een film vol intriges maar ook grappige, eerlijke momenten.

Release datum: Augustus 2019

Je kan het boek hier bestellen.

IT: Chapter two

Voor wie van donkere boeken houdt, is dit een mustread/mustwatch. Stephen King’s It keert terug naar de grote schermen. In de eerste film waren de slachtoffers van de moordzuchtige clowns nog kinderen, maar nu zijn deze volwassenen en willen ze wraak.

Release datum: September 2019

Je kan het boek hier bestellen.

The Art of Racing in the Rain

Er kunnen nooit te veel films met honden in de hoofdrol zijn, am I right? Het boek ‘the Art of Racing in the Rain’ van Garth Stein is een klassieker die het verhaal over de vriendschap tussen mens en hond verteld. Een hond in het middelpunt zetten van een film/boek? Een echte mustread dus!

Release datum: September 2019

Je kan het boek hier kopen.

Welke films wil jij zien deze zomer? Laat het weten in de reacties!

-Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s