Music of the month April 2019

Ik ben een enorme muziekliefhebber. Voor alle gelegenheden heb ik wel een playlist. Mijn muziekbibliotheek is enorm gevarieerd, het gaat van rock tot r&b, van franstalig tot dubstep, … Maandelijks probeer ik ook nieuwe muziek te ontdekken die mij blij maakt. Deze wil ik dan ook delen met jou. Je kan alle nummers op deze Spotify-playlist beluisteren.

FEMM – Falling for a Lullaby

Fergie – enchanté (carine) ft. Axl Jack

Lykki Li – Get Some

Greta Isaac – You

Kelsey Water – Want

Cassie Steele – Mad

Ruelle – Gotta love it

Caitlyn Scarlett – Bad Love

Billie Eilish – Bad Guy

Welke nummers vind jij leuk?
– Cassandra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s