Geef een boek cadeau | Cadeautips

Sinds ik in de Standaard Boekhandel werk, ben ik dagelijks omringt door boeken. Dat zorgt ervoor dat ik steeds meer boeken aan mijn verlanglijstje toevoeg, maar ook voor wat leuke ideetjes om als cadeau te geven op kerstdag! De volgende boeken koos ik uit om cadeau te geven.

  1. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald – Het magisch archief  Ideaal voor de Harry Potter fan in de familie, ofja Fantastic Beasts fan .. Een mooi verzamelwerk die je helemaal doet onderdompelen in de wereld van Newt Scamander.
  2. Doe als een kat Dit jaar stelen onze huisdieren de spotlight! Het was eventjes zoeken, maar ik vond een boek over katten (als dog person) die mij leuk leek. De levenslessen van het meest relaxte huisdier is ideaal als cadeau voor je tante die zot staat van katten.
  3. De nieuwe WC-pedia Geen idee wat te geven, maar wil je toch een tof cadeau? Dan is de WC-pedia de beste optie. Dit boek staat vol interessante verhalen die je op het kleinste kamertje kunt lezen. Tof én leerrijk! We weten al direct wie de volgende quiz wint!
  4. LEGO Jurassic World Een stickerboek die de wereld van LEGO en Jurassic World samenbrengt. Ideaal voor de kleinste leden van de familie.
  5. 300 Zweedse Puzzels Mijn mama houdt van Zweedse puzzels, dit leek me dan ook een perfect cadeau voor haar. Ze zeker al een tijdje zoet ermee..

Nog boeken/cadeau-inspiratie nodig? Ik maakte onlangs een video met de laatste boeken die wij kochten.

Geef jij boeken cadeau? 

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s