Wij verhuizen! | Moodboard tuin + living

Binnenkort verhuizen wij naar ons eigen stekje. Dit betekent vanalles regelen: gas, elektriciteit, water, wasmachine en diepvriezer aankopen, … De lijst wordt steeds groter en groter. Het leukste aan verhuizen is ongetwijfeld het nieuwe interieur! De decoratie van ons huis ligt volledig in mijn handen en dat neem ik zeker au sérieux. 

Interieurstijl: Modern Bohemian

Er zijn enorm veel woonstijlen, maar ik vind het zeer moeilijk om het bij één stijl te houden. Modern, scandinavisch, industrieel, victoriaans, art deco, .. In elke stijl kan ik mij wel vinden, maar ik wil niet mijn volledig interieur op één stijl baseren. Ik kies dus voor een modern bohemian interieurstijl. Dit houdt in dat ik wil dat mijn interieur warmte weerspiegelt en er niet te klassiek uit ziet. Op Pinterest kan je zeker heel wat inspiratie halen.

modern bohemian living interieurstijl

Bohemian woonkamer

De woonkamer is het eerste plekje in ons huis waarvan ik meteen wist hoe de decoratie eruit gaat zien. De zetel is een slaapbank van IKEA die we enkele maanden geleden kochten. Deze gaat op termijn vervangen worden voor een comfy exemplaar, maar om mee te starten is deze prima. Dan heb je het salontafeltje van Casa, I’m in love! Ik zag deze in de winkel en wist meteen dat deze in mijn woonkamer zal staan. Vanaf we verhuisd zijn, zal ik deze direct bestellen.

De volgende eyecatcher van onze bohemian-style woonkamer is de marokkaanse poef. Deze heb ik al drie jaar op het oog, maar wegens de prijs kocht ik hem nooit. Nu we gaan samenwonen, zal deze érg hoog op mijn verlanglijstje staan. Met mijn schoonvader heb ik ook al besproken dat we hem volgend jaar in Tunesië zullen zoeken en dan heb je mijn tante die een koopjesjager is die er ook een oogje voor openhoudt. Dus die zal onwaarschijnlijk sneller dan verwacht in mijn living pronken!

Voor de zetel zal ik nieuwe kussenhoezen bestellen (ik heb er leuke op aliexpress gezien!), zodat deze wat warmer oogt. Daarnaast ben ik ook op zoek naar een dekentje in een warm, camel bruin kleur. Moeilijk om te vinden, zeker omdat ik een beeld heb van wat ik precies zoek.

Tuindecoratie

terras accessoires decoratie

Onze tuin bestaat uit enkel een terras, wel jammer, maar zeker geen ramp. Ik denk eraan om een stuk kunstgras te leggen dat makkelijk reinigbaar is, zodat het proper blijft voor de hondjes. Verder wil een mooie loungeset die buiten kan staan. Mijn grootste inspiratie is de tuin van thelifefactory.be (foto rechtsboven), zie je de marokkaanse poef terugkomen 😉 ? Maar deze loungeset is voor het begin wat te duur, dus deze zal er maar binnen een jaartje komen. Zeker met dat de zomer bijna voorbij is, vind ik het niet de moeite om deze nu al te kopen.

Achterin onze tuin kunnen we onze garage binnenwandelen, deze is volledig in het wit geschilderd. Daar wil ik een aantal planten plaatsen zoals de middelste foto. Hiervoor neem ik mijn zus mee naar de Floralux in Dadizele, zij kan mij ongetwijfeld heel wat planten advies geven. En geef toch toe, op die foto ziet het er toch erg cool uit?

Tot zover mijn moodboards voor het huis. Ik had voor de eetkamer een hele mooie tafel gezien op de website van IKEA, maar deze is sinds deze week uit het assortiment? Ik vind hem alleszins nergens terug, wat zorgt voor een grote zoektocht naar een andere eetkamertafel.

Pinterest is mijn favoriete zoekmachine voor het vinden van leuke interieurs, je kan mijn profiel hier volgen.

Wat vind jij van de modern bohemian woonstijl? En welke stijl heb je zelf? 

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s