Jane The Virgin | Netflix Tip

Sinds ik een Netflix-abonnement heb, weet ik niet meer hoe het leven ervoor was. Zo gemakkelijk! Sommige series vind je wel niet terug (UnReal, Younger, Game Of Thrones, Empire, Star, …), maar er staan wel heel wat andere geweldige series op. Zoals Jane The Virgin.

Jane the Virgin. De titel van deze komische telenovela klinkt erg fout, maar eenmaal je deze serie gekeken hebt, kijk je daar zo over.

http3a2f2f3-bp-blogspot-com2f-id8i9vr6nxw2fvypljq7pwki2faaaaaaaakz42fqrcocris3lg2fs4002fimage001-2

Jane Villanueva heeft een relatie van twee jaar met Michael, maar ze is nog maagd. Ze beloofde haar katholieke grootmoeder Alba dat ze haar ‘bloempje’ na het huwelijk maar zou laten plukken. Haar oma vertelde Jane op jonge leeftijd een verhaal met een papier bloem die ze kapot mocht maken. Je kan het raden, Jane is scarred for life door dat ene verhaal.

In de eerste aflevering gaat Jane op bezoek bij haar gynaecoloog voor een onderzoek. Haar gynaecoloog was echter onder invloed van alcohol, waardoor ze dacht dat Jane Petra was. De vrouw van haar broer Rafael. Petra had die dag ook een afspraak voor een inseminatie. Zo werd Jane per ongeluk geïnsemineerd met het sperma van de rijke Rafael Solano.

Deze telenovela is een echte feelgood serie. Seizoen na seizoen raak je meer betrokken bij elk personage en kijk je met een glimlach naar de overdreven situaties waarin ze terecht komen. De serie heeft ook een verteller, die hilarisch commentaar geeft op wat er gebeurt. Je mag dan ook mijn favoriete personage niet vergeten: Rogelio De La Vega, Jane’s vader die acteur is van Spaanse telenovela’s. Hij brengt echt die extra humor in de serie.

Jammer genoeg vindt je slechts 3 seizoenen van Jane The Virgin op Netflix. Ik hoop dat de vierde ook snel online komt te staan, want ik mis mijn dagelijkse portie comedy.

Score: 9/10
Favoriet personage: Rogelio De La Vega
Voor wie is deze serie perfect?: Voor wie een serie zoekt over het ‘alledaagse’ leven, met een (grote) komische noot.

Kijk jij Jane The Virgin? Of ken je soortgelijke series?

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Een reactie op “Jane The Virgin | Netflix Tip

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s