Show your work – austin kleon boek review

Ik las Steal Like An Artist een jaar geleden, het eerste boek van Austin Kleon. Dit is nog steeds een van de meest inspirerende boeken die ik in mijn boekenkast liggen heb. Show Your Work is zijn tweede boek, het boek heeft je inzichten over het delen van (rarara) je werk.

WAAROVER GAAT HET BOEK?

Show Your Work is de bijbel voor alle artiesten, kunstenaars en mensen in de creatieve sector. Het legt je uit wat werkt en wat niet werkt bij het delen van je werk. Het is een samenvatting van alles wat je moet weten als je jouw werk wilt publiceren.

WAT WAREN MIJN VERWACHTINGEN VAN HET BOEK?

Hoge verwachtingen, zeker na het lezen van Steal Like An Artist. Ik verwachtte een motiverend boek die ik één ruk kon uitlezen.

WAT VIND IK VAN HET BOEK NU IK HET GELEZEN HEB?

Mijn verwachtingen zijn volledig ingevuld. Austin Kleon blijft zijn gekende schrijfstijl behouden, er zijn quotes aanwezig en je weet na het lezen van het boek wat je moet doen. Bij het lezen van elke pagina ben je gemotiveerd om te beginnen met delen.

MIJN FAVORIETE QUOTE UIT HET BOEK:

“Don’t try to be hip or cool. Being open and honest about what you like is the best way to connect with people who like those things, too..”

Doe wat je graag doet en dan komt het goed.

WAT HEB IK GELEERD UIT HET BOEK?

Je kan alles delen wat je wilt, maar met mate. Die latte art die je elke dag deelt op instagram, heeft niets te maken met wat je in je leven graag doet. Tenzij je barista bent natuurlijk. Zo’n foto’s kan je op je Instagram Stories plaatsen, maar niet op je feed waar iedereen op kan terugkijken. Post nuttige dingen, dingen die eigen aan jezelf zijn.

Natuurlijk heeft dit boek veel meer wijsheden, maar ik denk hier vaak aan terug. We zitten in een tijd van oversharen, beseffen wat je online zet is de boodschap.

ZOU IK HET BOEK AANRADEN?

Eigenlijk zou ik het advies moeten opvolgen dat ik kreeg van Kleon en het boek cadeau geven aan vrienden en familie. Het boek kan iedereen helpen, ook al ben je niet creatief aangelegd, het geeft je nuttige tips en motivatie die je zoekt.

Je kan het boek hier bestellen.

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je ervan?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s