Bedroom essentials, wat te kopen bij uit huis gaan

Uitzet 101 | slaapkamer essentials

Uit huis gaan betekent enorm veel dingen kopen. Als je geluk hebt, krijg je heel veel van de familie en kan je ook een aantal meubels meenemen die nu in je slaapkamer staan. Zo heb ik al heel wat keukengerei gekregen. Naast de keuken en woonkamer, is de slaapkamer érg belangrijk. Want wie slaapt er nu niet graag? Dit zijn de essentials voor een slaapkamer.

1. Een goed bed

Het allereerste én belangrijkste is een goed bed. Na een tijdje op een slaapbank te slapen, besef je wel hoe goed je licht op een goede matras. Thuis slaap ik in een boxspring, zalige bedden! Ik ben nog steeds erg tevreden met degene die ik uitkoos.

sleeptime-dekbed-sleeptime-4-seizoenen

2. Zachte lakens, dekens, kussens

Wat heb je aan een bed zonder de extra’s? Natuurlijk heb je ook kussens, lakens en dekens nodig. Ik heb al eerder een deken en kussens gehaald van de Action, na ongeveer 2 jaar ligt dat kussen niet meer goed, maar het deken is wel nog prima.

Bij mijn vriend, hebben we het Sleeptime – 4 seizoenen dekbed van Dekbeddiscounter. Een erg zacht dekbed dat ook nog eens hypoallergeen is. Het enige nadeel is dat ik het vaak te warm heb met dit dekbed, maar dat komt omdat we momenteel met het herfstdekbed slapen. Het Sleeptime dekbed bestaat uit twee verschillende delen die je aan elkaar kunt vastmaken. Binnenkort maken we het herfstdekbed los van het zomerdekbed en is het summerproof!

3. Nachtkastjes

Nachtlampje, brillendoos, een boek, gsm, … Het heeft allemaal een plaats nodig, daarvoor zijn nachtkastjes dus echt handig. Momenteel gebruik ik een klein bankje als nachtkastje, maar ik denk dat ik binnenkort voor dit kastje van de IKEA ga.

Wat te kopen bij uit huis gaan

4. Kleerkast

Deze spreekt voor zichzelf, een mooie grote kleerkast waar je alles in kwijt kan.

5. Spiegel

Voor een spiegel, ga ik ook naar de IKEA. Je hebt er inmiddels enorm veel keuze. Je vind er sowieso iets dat bij jouw interieur past.

Wat vind jij ook nog een musthave?

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s