Februari in enkele seconden | Maandvlog

Februari is een bijzondere maand. Het telt maar 28 dagen, maar toch kan er zoveel gebeuren en veranderen. Deze maand had ik (voorlopig) mijn laatste lesweek, begon ik aan mijn stage en ging ik naar Brugge. Ik stond ook voor een aantal keuzes op professioneel vlak.

Ik wil al een tijdje terug beginnen aan video’s. Daardoor heb ik in Februari elke dag 3 seconden gefilmd en samengevoegd in een maandvlog. Een dag in het leven van Cassandra, maar simpeler!

Voor deze eerste maand is het niet volledig gelukt, ik ben verloor namelijk een deel van mijn beelden (per ongeluk verwijderd) maar met wat ik overhield heb ik toch een leuke vlog kunnen maken.

Fabruari maandvlog
Bekijk de video door op de afbeelding te klikken!

1 februari
Opstaan en nog twee uur tijd hebben voordat ik naar de les ga. In de plaats van vroeg naar school te gaan en te socializen met mijn medestudenten, koos ik ervoor om ‘Show Your Work’ van Austin Kleon te lezen. Een prachtboek die mij telkens weer inspireert.

4 februari
Naar de voetbal! De laatste keer dat ik ooit een match bijwoonde was in 2013: Standard vs KV Kortrijk. Ik was toen 15 jaar en vond ik voetbal ongelofelijk stom. Chokri en ik zijn op zondag 4 februari gaan kijken naar Zulte Waregem vs. KV Oostende, ondanks de koude vond ik het erg leuk.

5 t.e.m. 7 februari
De laatste lesweek! Er zijn veel lessen weggevallen deze week, waardoor ik meer tijd kon focussen op june14thstudio en mijn toekomst. Nu alle lessen marketing voorbij zijn, is er enkel nog de module social media die mij interesseert. Maar deze module loopt ook al bijna tot zijn einde. Ik besef wel meer en meer dat social media echt mijn ding is.

9 t.e.m. 11 februari
Eerst een vijftal uurtjes werken en daarna naar de bruidswinkel. Niet voor mezelf, maar voor mijn zus die gaat trouwen in juli!
Op 10 en 11 februari werkte ik mijn bullet journal voor maart af. Ik maakte met Adobe Illustrator enkele stickers zodat het wat makkelijker zou zijn om de journal samen te stellen.

12 t.e.m. 17 februari
Congé! Een weekje vakantie. Ik ging naar de Kinepolis om Patser te kijken. Ik vind de film niet goed uitgewerkt en wat slordig. Het verhaal had meer potentieel naar mijn mening.

De dag erna vertrokken we naar Brugge op ‘weekend’ in het midden van de week. We bezochten de brouwerij Bourgogne de Flandres. Aan het eind van de week gingen we naar het jaarlijkse streekbierenfestival.

19 t.e.m. 28 februari
Stage! Eindelijk pauze van de schoolbanken. Ik mag veel doen en ik leer veel bij. Het is alleen jammer dat je niet betaald wordt voor stage, maar zolang ik bijleer en het leuk is, vind ik het niet zo erg.

Dat was mijn maand februari! Wat heb jij voor leuks gedaan?

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s