Bullet Journal Januari Set-up voor dummies

Januari bullet journal set-up

In de begintijden van deze blog, schreef ik dat bullet journaling niets voor mij was. Doordat de hype nu volledig overgewaaid is naar België (en je dus overal zo’n simpel schriftje kunt kopen), wou ik het toch nog eens opnieuw een kans geven.

Ik kocht in december een boekje met volledig witte pagina’s in de Standaard Boekhandel, op de kaft staat er ‘ceci n’est pas une pipe’ van Magritte. In het begin vond ik het wat onhandig dat er geen stipjes in het schriftje aanwezig waren, maar nu lukt het al wat beter.

Klik op de onderstaande afbeelding om de video te bekijken!

BulletJournal_ForDummies_HowTo_Januari_setup2018.png

Heb jij een bullet journal?

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

3 reacties op ‘Januari bullet journal set-up

  1. Vond je filmpje echt heel leuk! Ik ben echt heel erg perfectionistisch dus als ik dan een pagina verpest wil ik al gelijk het hele boekje weggooien, dus voor mij werkt een bullet journal echt niet. Dan koop ik liever een mooie agenda met veel lege notitie pagina’s! Vond de jouwe wel echt heel mooi, vooral die pagina met die bergen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s