office illustration

Current Desk situation

De bovenstaande illustratie is allesbehalve hoe mijn bureau er momenteel uitziet. Ik heb zelf niet dezelfde meubels, maar ik zou het wel willen. De situatie is helemaal anders, mijn bureau is messy, alles ligt er door elkaar, boekjes, briefjes, nagellak, pennen, parfumflesjes, … En toch blijf ik alles terugvinden, sterk!

Het is allemaal niet zo erg, dit is hoe het er momenteel bij ligt. Het is wat anders dan het nette bureau hierboven.

desk illustration

Wat ligt er nu allemaal? Mijn laptop, een tekentablet, plaklint, het doosje met mijn zonnebril, een notitieblok, een portefeuille uit Tunesië, een pennendoos, aquarelpennen, kortingsbonnen, lippenstift, nagellak, een schaar, een lijmstift, een flesje water, schriftjes, mijn agenda, een geursteen, en een schaaltje vol met USB-sticks, nog een lippenstift, , een correctieroller, een music for life pin, Tunesische Dinars en een stift.

Heel inspirerend is het niet, maar blijkbaar zijn de creatiefste mensen het slordigst. En wie ben ik om tegen te spreken.

Kan je jezelf hierin herkennen of ligt alles altijd netjes op zijn plaats bij jou thuis?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s