Ikigai Free Printable

Je levensdoel vinden + gratis Printable

Weet je niet wat te studeren? Zit je vast bij het vinden van een carrière? Wil je ontdekken wat je moet doen met je leven? Het Japanse concept Ikigai toepassen kan je helpen om dat ene punt te vinden waarbij je talenten, skills, passies en waarden samenkomen om daarna je toekomst uit te stippelen.

Wat is Ikigai?

Ikigai is een japans concept dat vertaald als ‘reden voor leven’, het lijkt om de franse zin Raison d’être. Het is iets dat iedereen binnenin zich heeft. Je eigen Ikigai vinden, zou zorgen voor tevredenheid en zin in het leven.

Download Free Printable Ikigai

Hoe werkt Ikigai?

Je vult de verschillende cirkels in, daaruit kan je de gemeenschappelijke dingen halen en je passies, missie, job en roeping uithalen. Is er één item die je in elke cirkel schrijft? Dan is dat je Ikigai!

Soms is het niet overduidelijk en moet je wat puzzelen om een besluit te kunnen vormen. Ik heb ook wat zitten puzzelen en uiteindelijk heb ik heel wat geleerd over mijzelf.

Download de gratis Ikigai printable hier!

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s