Bloopers van de afgelopen maand(en)

Elke week maak ik wel grappige situaties mee. De oorzaak kan misschien aan mijn lompheid liggen, of daar ben ik vrijwel zeer zeker van. Vandaag deel ik enkele speciale momentjes mee van de afgelopen maand(en).

  • ’s Morgens bij het vertrekken naar school vraag ik me af als ik de stijltang wel uitgetrokken heb. De deur snel terug opendoen en in het donker lopen naar de trap, niet denkend aan de bench van Pablo die in het midden van de weg staat. Resultaat: bench botst tegen de TV-meubel, Wii valt om, een slaperige Pablo die bezorgt kijkt en ik die een week lang een grote blauwe plek op mijn bil had. En ja, de stijltang was al lang uitgetrokken.
  • Pablo die zijn leiband uit mijn handen trekt doordat hij zo snel loopt. Het voordeel is dat hij voor een of andere reden bang is ervan, dus hij zal nooit weglopen eenmaal die op de grond valt.
  • Mijn vriend Chokri moest een nieuwe slaapbank kopen, nadat ik zijn vorige met te veel kracht heb uitgetrokken, waardoor hij los zat. Hij werd uiteindelijk wel vermaakt, maar hij zakte een beetje in. Toen Pablo, Chokri en ik in de zetel lagen stond ik rechtop om koffie te halen. Ik zet mijn voet recht op het ingezakt gedeelte, de zetel plooit direct in twee en Pablo had een Mufasa-momentje. Aan zijn uitdrukking te zien, had hij nog nooit zo hard geschrokken.
  • Mijn lenzenpotjes van Parijs twee dagen niet terugvinden. Mijn schoonvader die de was deed kwam vond ze uiteindelijk terug, je kan het raden, in de wasmand.
  • Chokri en ik gingen naar de Colruyt, hij had een doos vol met spullen dus ik ren naar de auto om de koffer open te doen. Omdat er wat spullen in de weg liggen, wil ik het aan de kant schuiven waardoor ik met mijn hoofd keihard knal tegen de afdekking van de kofferbak. Mijn neus deed de hele avond enorm veel pijn.

Ik ben tamelijk lomp en heb genoeg blauwe plekken om het te bewijzen. Ik hoop dat mijn pijnlijke (en minder pijnlijke) momenten een lach op je gezicht hebben gebracht. Happy Monday!

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s