Younger Book Review

Younger – Book Review

Ik heb al eens geschreven over Younger de TV serie waar ik direct fan van werd, ook stond het op plaatsje nummer 1 van de boeken die ik wil lezen. Ik ben nu iemand die altijd mijn beloftes nakomt, ik heb het boek gelezen! En het heeft me een maand lang meegesleept in a good way.

WAAROVER GAAT HET BOEK?

Het boek gaat over Alice, een vrouw in de 40 die terug een job zoekt nadat haar man haar verliet en haar dochter aan de andere kant van de wereld is verhuisd. Door haar leeftijd wilt niemand haar aannemen (ook al zeggen ze dit niet letterlijk), dus start ze samen met haar beste vriendin een experiment. Vanaf nu is ze 29 jaar oud.

WAT WAREN MIJN VERWACHTINGEN VAN HET BOEK?

Aangezien ik de serie zo goed vond, hoopte ik dat het boek evengoed was.

WAT VIND IK VAN HET BOEK NU IK HET GELEZEN HEB?

I love it! Het boek is anders dan serie, maar het sleept je mee. Je ziet het contrast tussen jonge en oudere vrouwen en hoe we uiteindelijk allemaal hetzelfde zijn: een vrouw.

Younger boek recensie

MIJN FAVORIETE QUOTE UIT HET BOEK:

“Now there are thousands of people with those names that wouldn’t exist if it hadn’t been for them. This generation of parents is looking to get away from cookie-cutter stuff, and our culture of celebrities is supporting that.”

Over het feit dat alle nieuwe namen altijd speciaal moeten zijn.

WAT HEB IK GELEERD UIT HET BOEK?

Dat mijn moeder uiteindelijk ook maar een mens is en haar best doet. Dat wist ik natuurlijk al, maar het is een goede reminder.

ZOU IK HET BOEK AANRADEN?

Het is een boek die iedereen wel apprecieert. Het leest vlot en je bent snel mee met de verschillende (stereotype) personages. Wie mijn kopietje wilt lenen, moet het maar vragen.

Je kan het boek hier bestellen.

Heb jij dit boek al gelezen? Wat vond je ervan?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s