Latest illustrations 2.0

Een tijdje geleden deelde ik al een aantal illustraties die ik maakte, die werken waren allemaal digitaal getekend. Afgelopen maand tekende ik vooral in een schetsboek en ik maakte daarbij vooral gebruik van potloden (duh), aquarel verf, fineliners en twinmarkers.

Pablo the frenchie

Sketchbook_FrenchBulldog_Pencil_Drawing_dog_illustration.jpg

Pablo the Frenchie was weer eens van mijn grote inspiraties, hoe kan het ook anders?

Outfit_illustration_diary_markers

Outfit of the day illustration

Het leek me leuk om wat outfit ideas te tekenen. De tweede is een outfit die ik toegestuurd kreeg van mijn stylist van Zalon by Zalando.

Abstract_woman_markers_sketchbook_illustrations

Dit is een stijl waar ik vroeger veel in tekende, mijn schoolboeken staan er vol van!

Merry Christmas illustration

Dit maakte ik voor een vzw waar ik al eerder voor kaartjes heb getekend. Hij zal terechtkomen in hun kerstkaartjes collectie! Ik heb hem wel nog verder gedigitaliseerd zodat hij er niet zo witjes uitziet.

Beach illustration digital

En dan toch nog de éne digitale illustratie die ik maakte afgelopen maand. Deze illustratie is geïnspireerd door een foto die ik al een tijdje had opgeslagen. Dit is een stijl waar ik in de toekomst in wil verder werken, maar eerst nog een onderwerpen vinden.

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s