Music of the Month November

Ik ben een enorme muziekliefhebber. Voor alle gelegenheden heb ik wel een playlist. Mijn muziekbibliotheek is enorm gevarieerd, het gaat van rock tot r&b, van franstalig tot dubstep, … Maandelijks probeer ik ook nieuwe muziek te ontdekken die mij gelukkig maakt. Deze wil ik dan ook delen met jou, vele van deze nummers vind ik in de ‘Discover Weekly’-playlist op Spotify.

The November-Playlist

Andra Day – Rise Up (MSTR ROGERS remix)
Madalen Duke – Gucci Store
Jarreau Vandal, Olivia Nelson – Someone That You Love
Jaira Bruns – Ugly
Issa Twainz – The Hallowissa Song
Adam Fine – Crazy (ft. Andrea Obeid)
Years & Years – Meteorite
Star Cast – I Bring Me
Star Cast – Man
Empire Cast – Nothing to Lose
Iris Gold – All I Really Know
Jay Park – Me Like Yuh
Niall Horan – Slow Hands (Basic Tape remix)
YUNGBLUD – I Love You, Will You Marry Me
Zak Abel – Only When We’re Naked

Een fijn, happy song, dat is Someone That You Love van Jarreau Vandal en Olivia Nelson. Perfect voor in de oude bij zonsondergang (alhoewel we die de laatste tijd niet snel meer meemaken, gelukkig hebben we nog onze inbeelding).

Als je dacht dat er niemand Gnarls Barkley’s Crazy goed zou kunnen re-maken, dan heb je het nu verkeerd. Crazy van Adam Fine en Andrea Obeid is het bewijs er van. Ze maakten een hedendaagse versie van het nummer die je op repeat kan luisteren.

Op Studio Brussel hoorde je hem al, I Love You, Will You Marry Me van YUNGBLUD. Bij het horen van dit nummer moet je gewoon dansen voor de spiegel met je haarborstel in de hand (Guilty!).

Dat waren mijn favoriete ontdekkingen van de afgelopen maand. Stay tuned voor de komende Special Edition December-editie!

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s