Waarom ik herfst niet leuk vind

Het is weer (bijna het einde van de) herfst, het moment dat alle bloggers een lijstje maken met redenen waarom ze herfst extreem leuk en gezellig vinden. Natuurlijk is het allemaal hartstikke gezellig en houden we van die warme truien die je uit de kast kan halen, die leuke herfst-kaarsen, de knarsende blaadjes op de grond. Maar we zeggen allemaal dat we van de herfst houden, ook al haten we het stiekem om de volgende redenen.

Regen, elke dag, overal

Die mantel die je terug kan dragen is super mooi, maar heel onhandig als het begint te regenen en je geen paraplu bij hebt. Ik nam de bus naar school en net op het moment dat ik aan mijn halte was, begon het te stortregenen. Ik doe er maar één minuut om de parking over te lopen en toch was ik kletsnat. Als leuk extraatje stopte het ook met regenen eenmaal ik binnen zat. Gotta love fall!

Extreme koude

Ik ben een van die personen die nu al bevriest terwijl het nog 10 graden is. Herfst en wintermode bestaat dan ook uit hetzelfde bij mij: een topje, een t-shirt met lange mouwen, een dikke trui, een broek, botjes en mijn mantel (of regenjas, maar dan heb ik nog kouder).

Knarsende blaadjes op de grond

Heel erg leuk als je gewoon een klein wandelingetje maakt met de hond. Maar wanneer je je haast kan het wel eens zijn dat je uitglijdt of valt met de fiets.

Bedoomde brillen

Wanneer je een bril draagt en je van buiten naar binnen loopt, is er 100% de kans dat je bril bedoomd. Je kan hem dan wel afzetten en afvegen, wanneer je hem terug opzet bedoomd hij opnieuw. Dit gaat zo een tijdje door tot je bril de gewenste warmte heeft.

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s