De afgelopen weken.

De afgelopen weken heb ik een stap achteruit gezet van het hele bloggergebeuren. Waarom? Ik zat in Afrika scholen te bouwen. Of eigenlijk zat ik thuis te stressen over schoolwerk, mijn toekomst, timemanagement, sociaal leven onderhouden en slaap proberen in te halen. Which one is it? You’ll never truly know.

Ik ben zo iemand die alles zelf wil doen en dan nog eens vanalles wil doen. Ik wil én goede punten halen, én naar de cinema, én sparen, én die pizza via takeaway besteld, én vroeg opstaat om extra doelen te behalen, én super moe en humeurig is de rest van de dag. Te veel hooi op mijn vork nemen, zo noemen ze dat toch?

Het bloggen werd gewoon te veel, ook omdat ik persé elke week 3 keer wou posten, maar dat lukte niet zo goed. Doordat ik er nu afstand van heb genomen, heb ik wat kunnen denken en het resultaat is dat ik nu nog verder ga, maar op ik doe het wat rustiger aan.

Wat betekent dat nu precies? Ik post éénmaal per week iets, wat er daarnaast nog bijkomt is een extraatje (be prepared for lots of random talk). Mijn focus gaat op illustratie, omdat ik mij hier verder in wil ontwikkelen maar dus geen tijd voor kon maken. Ik lees nog steeds graag boeken, sinds ik ze digitaal lees verslind ik de ene na de andere (niet letterlijk, anders wordt dat nog een duur spelletje), dus Book Corner zal aangevuld worden. Ook vind ik selfcare en motivatie een belangrijk onderwerp om over te schrijven, daar kan je ook wat van verwachten.

Ik heb het design van de website wat aangepast, zodat er een soort van Portfoliootje op de startpagina staat en er een apart blog-gedeelte waar je wat meer over mijn bezigheden kan lezen.

See you soon!

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Een reactie op “De afgelopen weken.

  1. Heel begrijpelijk 🙂 Ik zit/zat met precies hetzelfde, alleen heb ik mijn boekenblog op een andere weblog staan (niet WordPress). Ik ben de afgelopen weekenden heel actief geweest om blogjes in te plannen zodat er minstens t/m half maart elke week drie of twee keer iets op mijn WordPress blog verschijnt. Op mijn boekenblog plan ik niks meer in, ik schrijf wel wat als ik weer een boek heb gelezen. En daarom hoop ik nu keer tijd over te houden om weer meer tekeningen te gaan maken 🙂 Want illustraties maken vind ik wel erg leuk en is wel iets waar ik meer mee wil doen (ook professioneel).
    Ik ben benieuwd naar je volgende blogjes de komende tijd 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s