Snapshots September Dag in het leven throwback

Throwback to September

We zijn al halfweg oktober, maar toch schrijf ik nog over september. De reden? Ik had zin om mijn gedachten neer te pennen over de afgelopen weken en ik herinner mij niet dat ik overlaatst nog een update had geschreven.

Begin de maand ging ik naar Gent om de examens van mijn thuiscursus Grafisch Vormgever te maken. Momenteel heb ik nog geen resultaten binnen, maar ik verwacht wel een goed resultaat. Na mijn eerste examen Illustrator, gingen we een freakshake proberen bij InChoc Daskalides, super lekker maar een enorme caloriebom! ♦ Ik kocht eindelijk nog eens mijn favoriete magazine Elle. Het enige probleem is dat de september issue tamelijk zwaar weegt, niet zo handig bij het op en af gaan. Ik denk er over na om een e-reader/tablet aan te schaffen aangezien ik graag tijdens treinritjes lees, maar daarnaast lees ik veel liever op papier. The struggle is real. ♦ Just in case you didn’t know, ik zat een weekendje in Parijs samen met mijn moeder en zus! Je kan er uitgebreid over lezen in Postcards from Paris part one, part two en part three. ♦ Ik trok er heel veel foto’s in Parijs omdat ik er inspiratie zocht voor nieuwe illustraties. Ik zat al een tijdje blok, maar nu probeer ik weer vanalles uit op het creatieve gebied.

Snapshots September Throwback dag in het leven

Het tweede deel van de maand is niet zo spannend, het nieuwe schooljaar is namelijk begonnen. Ik volg de opleiding Marketing en Social Media Consultant in het Syntra West. Op de foto zie je het niet echt, maar de maan stond echt heel dicht. Speciaal om te zien op een vroege morgen. ♦ Ik had in de namiddag wat les, dus voldoende tijd om Bloglovin’ te checken voordat ik moest vertrekken. ♦ Deze foto is eigenlijk al van begin oktober, maar ik zag overal reclame van About You passeren en was dan ook ontzettend nieuwsgierig wat het product uiteindelijk was. Ik vind het best wel teleurstellend, ook hun website vind ik niet al te aantrekkelijk. Maar ik ben wel benieuwd wat ze in de toekomst aan hun aanbod zullen toevoegen, ik zie enorm veel potentieel. ♦ En nog een foto van Oktober! Ik ben weer begonnen met illustreren! Pablo – mijn Franse Bulldog – is mijn grootste inspiratie, maar dat kan ook niet anders, het is zo’n schatje!

Ik heb niet zo veel foto’s getrokken de afgelopen weken, ik zal er rekening mee houden voor de komende maanden! Een oktober editie zal er waarschijnlijk niet aankomen, tenzij ik plots heel veel interessante momenten heb om vast te leggen, maar dat betwijfel ik. Alvast een leuke (fin de) oktober-maand toegewenst!

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Een reactie op “Throwback to September

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s