3 Boeken die mij niet bevielen

Ik deel heel vaak boeken op mijn blog, de meeste bevallen mij altijd. Maar er zijn ook een aantal boeken die ik begonnen ben met lezen of uitgelezen heb die mij niet bevielen. Vandaag vertel ik welke deze zijn en waarom ik ze niet leuk vindt.

Candance Buschnell – The Carrie Diaries

Ik ben een enorme fan van de gelijknamige serie, maar doordat deze na twee seizoen gecanceld werd koos ik ervoor om het boek een kans te geven. Er zijn enkele verschillen met de serie, wat je kan verwachten, maar het leest erg traag. Halfweg hoofdstuk 12 ben ik gestopt.

Emma Koenig – F*ck I’m in my twenties

Dit boek wou ik mijn zus oorspronkelijk geven voor haar 20ste verjaardag, maar ik heb het uiteindelijk zelf gekocht nadat ik 20 werd. Het boek is wel leuk als cadeau, maar ik raad je het af om het zelf te kopen. Het boek is gevuld met allerlei kleine sketches en teksten die je meemaakt als je de twintigjarige leeftijd hebt bereikt. Ik heb het op vakantie in nog geen 30 minuten uitgelezen, wat ik jammer vond want ik had toen niets meer om verder te lezen aan het zwembad.

Nicholas Sparks – Safe Haven

Dit boek las ik een eindje geleden als schoolopdracht voor het vak Engels. Ik koos een boek van Nicholas Sparks omdat hij een reputatie heeft als romanticus die meisjesharten laat omslaan. Maar dit boek was immens saai, ik heb het volledig uitgelezen (moest ik wel doen voor die boekbespreking), maar kan me nauwelijks herinneren wat ik wel goed eraan vond. Als je graag films kijkt, raad ik eerder aan om de gelijknamige film de te kijken, het is minder tijdverspilling.

Welke van deze boeken las jij al?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Een reactie op “3 Boeken die mij niet bevielen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s