Wat ik van Empire seizoen 4 verwacht

Al vanaf de eerste afleveringen was ik hooked aan de serie Empire. De eerste drie seizoenen zijn echt geniaal, de lat ligt dan ook hoog voor deze die nog moeten komen. Toch heb ik enkele minpuntjes ontdekt. Om heel eerlijk te zijn, erger ik me aan een aantal personen en personages die nu meespelen en hoop ik dat bepaalde meer screentime zullen krijgen. Hier zijn een aantal dingen die op mijn verlanglijstje staan voor seizoen 4.

Tiana moet betere liedjes zingen

In het vorig seizoen heeft ze bewezen dat ze een goede stem heeft, dus gedaan met die meezingers. Tiana’s muziek moet naar een hoger niveau getild worden, want zowel het personage als Serayah verdienen dit.

The Dubois family has to go

Nee, maar serieus.. Diana Dubois is officieel al de King Joffrey van de serie. Hoe ver kan ze nog gaan? Wat is haar plan met Hakeem en baby Bella? Ik hoop dat Cookie snel op de hoogte wordt gesteld door Hakeem over deze praktijken en dat de hele familie Dubois gewoon verdwijnt.

Bring the old Lucious back

Geen idee wanneer het komt, maar de oude Lucious Lyon moet terugkomen. Wel leuk om Terrence Howard een andere rol te zien spelen, het bewijst zijn talent, maar please bring the old lucious back (en Demi Moore mag ook vertrekken aub).

Laten we hopen dat miss Dubois snel verdwijnt, Tiana betere liedjes krijgt en dat mister Lyon snel terug zichzelf wordt. Kijk jij Empire?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s