American Assassin review

Toen de filmdays van BNP Paribas Fortis er dit jaar aankwamen, wist ik dat ik moest gaan! Ik vergeet er elk jaar naartoe te gaan, maar dit jaar niet! Oorspronkelijk ging ik de remake van IT gaan kijken met mijn moeder en zus, maar dat ging niet door. Gelukkig, want ik zag de originele film op zesjarige leeftijd en sindsdien ben ik geen fan van clowns en spinnen. Een herinnering waarom had ik niet echt nodig.

Chokri is ook geen horror fan dus we kozen ervoor om iets anders te zien. Dunkirk stond al een tijdje op zijn lijstje, maar nadat we de trailer van American Assassin zagen kozen we al snel voor die film (gelukkig, want ik had niet veel zin in een oorlogsfilm).

We keken maar de helft van de extended trailer, want anders verklapt het veel te veel van de film, en waren volledig verkocht. Mitch (Dylan O’Brien) is op vakantie met zijn vriendin, enkele minuten nadat hij haar ten huwelijk vraagt op het strand, vindt er een aanslag plaats. Mitch overleeft het en hij besluit zijn leven te wijden aan het uitmoorden van de terroristen. Natuurlijk heb je de CIA die er een stokje voor steekt en kan hij bij hen in opleiding.

Deze film verdiend een acht op tien, ik zou het zeker aan iedereen aanraden. Daarnaast verwacht ik ook dat er nog een sequel komt op deze film, aangezien deze film gebaseerd is op een succesvolle boekenreeks geschreven door Vince Flynn kan het ook niet anders.

Heb jij hem al gezien?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s