Streetsign_sign_Avenue_des_Champs_elysees_paris_france_street_citytrip

Postcards from Paris #2

Een tijdje geleden kon je het eerste deel van ons weekendje Parijs in foto’s al zien, vandaag toon ik jullie dag 2! Nadat we heel wat gewandeld hadden de eerste dag, kozen we ervoor om de metro naar Montmartre te nemen. Wat is het daar mooi en gezellig, we genoten van het uitzicht en gingen toen binnen in de basilique du Sacré-Coeur. Daarna gingen we souvenirs kopen in één van de leuke lokale winkeltjes om uiteindelijk iets te drinken op een terrasje.

Paris_Visit_june14thstudio_citytrip

Paris_Visit_june14thstudio_citytrip

Paris_Visit_june14thstudio_citytrip

Paris_Visit_june14thstudio_citytrip

Paris_Visit_june14thstudio_citytrip

Paris_Visit_june14thstudio_citytrip

We bezochten ook nog het kerkhof van Montmartre, waar Dalida begraven ligt. Daarna namen we de metro naar l’Avenue des Champs-Elysées! Na een wandeling van 3 km kwamen we terecht in de jardin des Tuileries, daar besloten we om eventjes uit te rusten rond de vijver en te genieten van het zonnige weer. Uiteindelijk liepen we dan door naar het Louvre, om uit te komen bij een terrasje en nog wat te shoppen in de Galeries Lafayette.

Paris_Visit_june14thstudio_citytrip

Paris_Visit_june14thstudio_citytrip

Paris_Visit_june14thstudio_citytrip

Dat waren enkele snapshots van onze tweede dag! Die avond aten we nog wat bij McDonalds (altijd lekker) en daarna dronken we cocktails tijdens de Happy Hour en gingen we gaan slapen. Ook al namen we de metro, het vele wandelen en de drukte had ons nogmaals geslopen!

De tweede dag was mijn favoriete dag in Parijs, ik werd volkomen verliefd op Montmartre, het liefst zou ik er de hele dag kunnen zitten. Maar dat zou niet zo handig zijn voor de portemonnee..

Volgende week toon ik jullie het laatste gedeelte van de foto’s! Heb jij de Sacre-Coeur al bezocht en wat vond je ervan?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

6 reacties op ‘Postcards from Paris #2

  1. Ohh Parijs ❤ ik vond Montmartre ook zo leuk! Echt sfeervol en leuke winkeltjes enzo. Krijg nu ik je artikel heb gelezen meteen weer zin om een retourtje te boeken haha.

  2. Toen wij in Parijs waren sliepen wij in Montmartre, wat een geweldige wijk is dat! Het is er zo gezellig en mooi, alleen daardoor zou ik al terug willen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s