Younger – serie review

Younger is een serie die ik op tv begon met kijken omdat het toevallig afspeelde, maar al snel begon ik het online verder te kijken. In één, twee, drie werd ik verslaafd, de jobs, de kledij, hun wereldje (met alle complicaties)… Younger is een serie om bij weg te dromen.

Waarover gaat het?

De serie gaat over Liza Miller, een veertiger die zich voordoet als een 26-jarige. Ze zocht namelijk terug werk, maar haar job interviewers vonden haar eigenlijk allemaal te oud om als assistent aan de slag te gaan. Tot haar beste vriendin Maggie op het idee kwam dat ze best wel als 26-jarige door het leven kon gaan. De serie is op het gelijknamig boek van Pamela Redmond Satran, het eerste boek op mijn leeslijst voor de komende maanden.

Wat vind ik ervan?

De inleiding zegt al genoeg, toch? Ik ben volledig verslaafd! Het is echt al een tijdje geleden dat ik zo’n goeie, luchtige, girly serie had gezien en deze was direct een schot in de roos. De actrice die Liza Miller speelt is in het echt ook veertiger, dit maakt het naar mijn gevoel nog echter. Maar het allerleukste is dat je bijna vier seizoenen in één keer kunt bingewatchen! Yes!

Ken jij nog soortgelijke series (behalve Gossip Girl)?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

6 reacties op ‘Younger – serie review

  1. Inderdaad een groot voordeel dat je ineens vier seizoenen kunt bekijken. En dat heb ik dus ook gedaan 🙂 Ik kan al niet wachten tot seizoen vijf en ben nu ook op zoek naar een soortgelijke serie om te bekijken. Helaas nog niets gevonden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s