Postcards from Summer 2017

De afgelopen twee maanden zijn zo snel verlopen! De ‘grote’ vakantie komt nu ten einde en het schooljaar begint binnenkort terug. Voor mij voelde deze vakantie niet als een echte vakantie doordat ik al een tijdje een thuiscursus doe, maar toch heb ik enkele typische dingen gedaan.

Juli summer recap snapshots

Ik ben naar Tunesië geweest met Chokri, het was er echt super warm en zo leuk! Vanaf we terug waren, vonden we het al jammer dat we geen weekje extra boekten. ♦ In juli ging Pablo ook enkele keren mee naar Kortrijk op wandeling, hij kreeg maar al te graag snoepjes van onze vrienden. ♦ Ik kreeg ook het resultaat van The Rookies binnen! Ik had ‘A Parisian way of Life’ ingestuurd en als feedback kreeg ik dat ik potentieel heb. Erg leuk om te horen!

JULAUG2

Eind Juli gingen we naar een erg lekkere BBQ bij onze vrienden. Het was een leuke avond met mooi uitzicht bij zonsondergang! Daarnaast proefden we ook deze lekkere witte wijn die we kochten in de Auchan. ♦ Omdat mijn zus op vakantie was, mocht ik haar auto lenen. Wat hebben we er van genoten! Het was alweer twee maanden geleden sinds mijn laatste rijles, waardoor ik een beetje moeite had in het begin. Maar na een paar toertjes op de parking van de Gavers te doen, lukte het alweer heel wat beter! ♦ Begin augustus vertrok ik naar De Panne om daar te gaan werken. Op mijn vrije avond ging ik naar de Miss Elegantie prijsuitreiking, toen we aan het strand passeerden konden we een mooie zonsondergang meepikken.

August summer snapshots

Drie weken lang was ik onthaalbediende van dienst bij Bezoekerscentrum De Nachtegaal, zeker een bezoekje waard! ♦ Op mijn vrije dag ging ik naar de Miss Elegantie verkiezing kijken. Al snel was ik de typische fake smiles en de domme antwoorden beu, waardoor ik naar de oldtimers ging gaan kijken waarmee de misses binnen traden. Echte pareltjes! ♦ Kermis in mijn thuisstad, standaard oliebollen halen! Pablo was maar al te nieuwsgierig.

Dat waren mijn zomermaanden! Momenteel ben ik druk bezig mijn eindopdrachten af te werken voor mijn thuisstudie, deze week maak ik mijn examens. Wish me luck!

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s