3 series review recensie girlboss pretty little liars orange is the new black

3 Series die ik uitkeek

Ik kijk veel te veel series, het is een wonder dat ik nog sociale contacten heb. Volgens de site/app Tv Time heb ik al meer dan 5 maanden, 1 dag, 16 uur en 35 minuten besteed aan series kijken. Niet echt de gezondste hobby, maar ik doe er wat aan. Deze series heb ik de afgelopen maanden uitgekeken.

1. Girlboss

#Girlboss van Netflix ben ik natuurlijk beginnen kijken door het gelijknamige boek. Wat ik van de serie vond? Het is een leuke serie om tussendoor te kijken en om eventueel wat motivatie van te krijgen. Sophia kon verschrikkelijk irritant zijn, maar ze heeft uiteindelijk wel bereikt waar wij maar over kunnen dromen.

2. Pretty Little Liars

Dit was de slechtste serie ooit, maar eenmaal je er aan begon moest je wel verder kijken. Ik ben zeven jaar geleden begonnen met kijken, dus ik heb niet kunnen bingewatchen. Ik denk ook dat het daardoor is dat ik niet tussendoor heb afgehaakt. Als deze serie acht seizoenen zou hebben, zou ik de laatste twee zeker niet meer verder gekeken hebben.

Maar ik wou natuurlijk weten wie de hoeveelste A. (D.) nu weer was en ik heb het uitgekeken. Slecht einde, veel onopgeloste zaken, foutjes in het script, ik ben gelukkig dat het voorbij is.

3. Orange is the new black

Can I get a round of applause for this one? Damn, wat een seizoen. Ik vind het het allerbeste seizoen dat ze van deze serie hebben gemaakt en ik verlang echt om het volgende te zien.

Spoiler alert: Wat mij het meest is bijgebleven van dit seizoen is de allerlaatste aflevering (hoe kan het ook niet?). In het begin van de aflevering zie je Alison Abdullah haar hijab afdoen vanaf dat het corps binnenvalt om de riot te stoppen. Ik vond dit zo enorm pakkend, ze vreesde dat ze anders (slechter) ging behandeld worden door het te dragen. Ik vond het pakkend omdat dit soort racisme momenteel echt een probleem is. Maar ik ga verder hier niet op ingaan, want het is een heel andere discussie en verdiend daarom een apart artikel.

– – – einde van de spoiler alert – – –

Dat waren drie series die ik uitkeek, ik heb er nog steeds een aantal te bekijken (o.a. Game of Thrones, Orphan Black, The Originals, Big Little Lies, ..) maar die zullen voor een andere keer zijn.

Welke series heb jij (ook) uitgekeken?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

5 reacties op ‘3 Series die ik uitkeek

  1. Leuke blog! Ik heb laatst ook een blog over series gemaakt, haha. Als je het leuk vindt, kun je wel een kijkje nemen op mijn site, die niet nieuw is. Het zou super zijn als je mij zou terug volgen 🙂 Xx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s