Pixabay care-package pakketje kamp brief wat june14thstudio.com

Een care-package samenstellen

Wanneer iemand op kamp gaat, mis je die persoon natuurlijk. Op Facebook vragen de kampgangers dat je een brief stuurt naar hun kampplaats, want het is leuk om te weten dat mensen aan je denken, ook al ben je niet bij hen.

Ik heb overlaatst een care-package gemaakt voor mijn vriend Chokri, hij is animator bij Bizon vzw, een vrijwillige jeugdorganisatie dat kampen en vakantie-activiteiten organiseert voor kinderen (van 7 tot 21 jaar) in een maatschappelijk kwetsbare situatie uit Vlaanderen en Brussel. Vandaag deel ik dan ook mee wat je nodig hebt voor het perfecte pakje!

Maar waar moet je rekening mee houden voor de perfecte care-package?

 1. FOOD, lots of food
  Eten is iets waar we allemaal mee blij zijn, toch? Denk eens goed na wat die persoon graag eet en ga naar de winkel om het te halen. Geen idee wat? Ga voor verschillende soorten chips (zout, paprika, ketchup,..) of chocolade-repen (snickers, mars, twix, milkyway,..). Daar doe je zeker niks mis mee.
 2. Wat vergeet die persoon altijd?
  We zijn niet allemaal de orde zelf en vergeten dus wel eens iets. Dit kan kousen of ondergoed zijn, een pyjama, lenzenpotjes, oplaadkabel,.. En als ze het niet zijn vergeten, kan het zeker geen kwaad om nog een extra exemplaar te bezitten!
 3. Foto’s
  Een leuke foto van jullie beide, of van een huisdier. Altijd leuk om bij zich te hebben.
 4. Een brief
  Een leuke brief waarin je herinneringen ophaalt over die ene leuke avond die jullie samen beleefden. Of schrijf een brief voor elke dag van het kamp, het is wat meer werk maar wel extra leuk.

Dit zijn volgens mij alle dingen die je niet mag vergeten bij het maken van een care-package. Wat is er volgens jou ook nog noodzakelijk in een care-package?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

2 reacties op ‘Een care-package samenstellen

 1. Wat een leuk idee! Ik heb er eigenlijk nooit over nagedacht om zoiets te doen. Lekkere snacks zijn natuurlijk altijd goed en misschien iets te lezen of een puzzelboekje~

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s