Visit Lille travel guide - Chokri Lidersa - june14thstudio

Visit Lille – printable travel guide

Een tijdje geleden gingen Chokri en ik naar Rijsel(Lille). Het was erg mooi weer, dus het perfecte moment om eens wat anders te bezoeken dan Euralille. De dag ervoor maakte ik een soort van travel guide met niet-te-missen pareltjes die de franse stad te bieden heeft.

Uiteindelijk hebben we maar enkele van de punten overlopen, want het was enorm warm die dag. We zijn wel van plan om de rest een andere keer te bezichtigen. Ik verlang om de Zoo te bezoeken, het telt 70 diersoorten en je betaald slechts vier euro om er rond te lopen. Ik ben er enorm benieuwd naar.

Rijsel

Download de Lille travel guide

De printable is gemaakt om het als een boekje uit te printen. Om te weten welke pagina’s je het dubbelzijdig moet afdrukken, maak je best een kladversie van het boekje. Neem een post-it of een ander blaadje en plooi het in twee. Schrijf de pagina-nummers op het boekje, van 1 tot 8. Visualiseren lukt het best bij het afprinten, ik spreek uit ervaring.

Het eerste en het derde blad moeten samen afgedrukt worden, het tweede samen met het vierde. Na het afdrukken, plooi je de blaadjes en bind je het boekje samen met behulp van naald en draad. Congratulations, it’s a travel guide!

Op de kaart hieronder vind je nog alle checkpoints die vermeld zijn in de bovenstaande travel guide.

Heb jij Rijsel al eens bezocht? Wat is volgens jou niet te missen?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s