Pablo the French Bulldog - june14thstudio

Pablo the Frenchie

Pablo is mijn allerliefste Franse Bulldog. Zijn favoriete bezigheden zijn eten, snurken en spelen. Hij haat het als ik mijn gsm of camera te dicht bij hem houdt,Snapchat of Instagram Stories zijn hem niet lief. Toch lukt het om leuke foto’s van hem te maken, deze deel ik vandaag met jou!

Pablo the Frenchie

Pablo woont nu al meer dan een jaar bij ons thuis, sinds 5 juli 2016 om precies te zijn. Ik kreeg hem als verjaardagscadeau na jarenlang een hondje te willen. Ook al was het lastig in het begin (vooral zindelijkheidstraining), het was liefde op het eerste gezicht!

Pablo the Frenchie

Pablootje is een echte schootverwarmer. Wanneer ik nog maar gehurkt zit om hem te aaien, durft hij op mijn schoot te springen, met als resultaat dat we allebei naar achteren vallen.

Pablo the Frenchie

Hij houdt van alle mensen rondom hem, maar durft ook wel eens te blaffen naar mensen die hem niet aanstaan. Wanneer jij op zijn ‘good people’-list staat, durft hij wel je voeten (en in de zomer: benen) af te likken. Enkele liefdes-schrammetjes van zijn pootjes moet je er natuurlijk ook bij nemen.

Pablo the Frenchie

Mijn zus is aangesteld als Marraine Cora, Pablo’s meter. Wanneer hij heel geconcentreerd aan het spelen is en je hem niet kunt afleiden, hoef je alleen maar ‘Cora’ te roepen en hij stopt. Daarna volgt er een hele zoektocht, die leidt naar de voordeur. Ik kan mij de teleurstelling niet inbeelden als ze dan niet door de deur komt lopen.

Pablo the Frenchie

Hoe stoer Pablo lijkt, hij is stiekem een baby’tje. Je kan hem met alles bang maken, van een wasmand tot een dweil. Overlaatst heeft hij zijn grootste angst overwonnen: trappen. Deze durfde hij nooit terug naar beneden te nemen, maar nu lukt het hem wel. Daarnaast kan hij nu ook al goed in en uit de zetel springen, tot ongenoegen van mijn moeder.

Pablo the Frenchie

Pablo houdt van lange wandelingen en van zijn speelkameraden in de hondenweide. Hij zou er uren kunnen rondrennen en nieuwe vrienden maken.

Pablo the Frenchie

Als echte avonturier doet hij liever alle afstanden te voet, maar soms moet hij wel eens mee met de trein en de auto. Eenmaal hij terug met zijn vier pootjes op de grond staat, is hij terug doodgelukkig.

Pablo the Frenchie

Ook al kan hij op duizend verschillende plaatsen gaan liggen, hij verkiest dat ene plekje op jouw schoot. Bonuspunten als je in de zetel zit.

De komende weken zal ik hem zo zwaar missen. Ik ga naar de kust toe om daar enkele weken te werken, Pablo kan jammergenoeg niet mee. Tussendoor zal ik hem wel nog eens zien, maar toch is het anders dan hem dagelijks te zien. Ik weet wel zeker dat het een heel blij weerzien zal zijn!

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

4 reacties op ‘Pablo the Frenchie

  1. […] Drie weken lang was ik onthaalbediende van dienst bij Bezoekerscentrum De Nachtegaal, zeker een bezoekje waard! ♦ Op mijn vrije dag ging ik naar de Miss Elegantie verkiezing kijken. Al snel was ik de typische fake smiles en de domme antwoorden beu, waardoor ik naar de oldtimers ging gaan kijken waarmee de misses binnen traden. Echte pareltjes! ♦ Kermis in mijn thuisstad, standaard oliebollen halen! Pablo was maar al te nieuwsgierig. […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s