Tijdverspilling_Zandloper_Pixabay_June14thStudio

4 dingen die je doet die tijdverspilling zijn

We proberen allemaal een goed leven te leiden, maar er zijn een aantal dingen die we doen die ons daar niet verder mee helpen. Vandaag deel ik 4 dingen die je ongetwijfeld doet die tijdverspilling zijn.

Tijdverspilling_Zandloper_Pixabay_June14thStudio

Negatief denken

Wanneer je alleen maar negatief denkt, trek je enkel negatieve dingen aan. Wanneer je positief denkt, zal je positieve dingen aantrekken. Je zal ook meer moeite doen om je dromen na te jagen en zo dus sneller bereiken wat je wilt.

Roddelen

Roddelen is een negatieve manier van communicatie, je praat slecht over iemand waardoor je ook meer slechte gevoelens in je hoofd toelaat. Het is veel beter om dingen te delen waarmee je elkaars leven verrijkt. Praat over die ene lekkere maaltijd die je at, of de vriendelijke kelners uit het restaurant.

Wachten op anderen

Wanneer je iets wilt doen, doe het dan direct. Wacht niet om avondles te volgen omdat je alleen zou moeten gaan en je vriendin pas volgend jaar kan. Het zal je meer voldoening geven omdat je het alleen hebt gedaan en je bent gelukkiger omdat je het eindelijk hebt gedaan.

Dromen zonder actie te nemen

Er is niets beter dan dromen te hebben, maar enkel dromen zonder ze na te jagen is totale tijdverspilling. Er zal altijd wel iets in je weg staan, maar eenmaal je begonnen bent zal je enorm blij zijn dat je gestart bent.

Welke dingen doe jij die tijdverspilling zijn?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

4 reacties op ‘4 dingen die je doet die tijdverspilling zijn

  1. Ik ben het helemaal eens met dat negatief denken tijd verspilling is. Net als ruzie maken en eindeloze discussies, daar kan ik me zelfs aan ergeren haha! Je schiet er niks mee op. Verder vind ik dat dromen niet per se tijdverspilling is als het je de motivatie geeft om door te gaan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s