Bullet journal ideas by june14thstudio dutch nederlands

Bullet Journaling

Een bullet journal bijhouden is iets dat je al een tijdje tegenkomt op Instagram. Het is net alsof je een planner bijhoudt, maar je maakt de lay-out helemaal zelf. Omdat ik een aantal manieren uittest om mijn productiviteit te vergroten, besloot ik om bullet journaling een kans te geven.

Ik vind het absoluut geweldig dat je er je eigen ding van kunt maken, maar het enige nadeel voor mij is dat je er veel tijd in moet stoppen. Ik ben snel afgeleid en waardoor ik dan ook de tijd uit het oog verlies. Dus voor mij is een bullet journal niet weggelegd.

bullet journal inspiration dividers

Maar ik gebruik de principes van de bullet journal wel in mijn aangekochte planner en todo-lists. Waar ik al eerder over vertelde in 5 dingen die succesvolle mensen doen voor het slapengaan. De basis van bullet journaling is wel interessant voor mij.

Ik hou van illustreren en doodlen, waardoor ik het idee krijg om verschillende kleine illustraties te delen die gebruikt kunnen worden in bullet journals. Met vandaag als eerste de basics: dates, dividers en fonts.

bullet journal inspiration - fonts

Ik hoop je te kunnen inspireren! Heb jij bullet journaling al een kans gegeven?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

3 reacties op ‘Bullet Journaling

  1. Ik vind het superleuk, en wil er graag terug een beginnen maar ik ben er denk ik ook iets te perfectionistisch in. Ik wil dan dat alles even mooi en netjes is en dat lukt niet. Maar ik gebruik nu ook wat van die principes in m’n gewone agenda 🙂

  2. Die verschillende fonts zijn leuk! Ik heb sinds deze maand ook en bullet journal (ben nog helemaal nieuw op het gebied dus haha) en vond het zo leuk om de verschillende pagina’s te maken en lekker te doodlen. Binnenkort komt daar ook een artikel over online 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s