Blog en Social Media statistieken free printable june14thstudio

Printable: Blog & Social Media statistieken

Ik heb al een tijdje een Excel-bestand waarin ik mijn Instagram statistieken bijhoudt. Het enige probleem is: Ik vergeet het aan te vullen. Het is de bedoeling dat ik het elke week noteerde, maar het gebeurt uiteindelijk maar maandelijks. De voornaamste reden is dat ik het niet op papier heb, want ik ga sneller met een pen iets schrijven dan op een Word-of Excel-bestand.

Daar heb ik nu dus een oplossing voor gevonden! Ik heb een tabel gemaakt in Indesign, waarin ik de maandelijkse én de wekelijkse statistieken kan noteren. Dit voor Instagram, Bloglovin’, Twitter en nieuwsbrief-volgers. Ik vind het een handig systeem en daarmee heb ik besloten om het vandaag met jou te delen!

Printable Blog en Social Media Statistieken June 14th Studio

Blog en Social Media statistieken Instagram printable

Hoe vul je de statistieken aan in deze printable?

In de rij met de maand schrijf je de statistieken aan het begin/einde van die maand in. Daaronder heb je vijf rijen, in de eerste kolom noteer je de begin- en einddatum van de week. In de tweede kolom noteer je de statistieken.

Bijvoorbeeld: Eind juni had ik 471 volgers, dit noteer ik in de maandrij. Daaronder heb ik de weken genoteerd en de volgers die ik dan erbij kreeg.

Je noteert de naam van je blog/instagram/twitter-account op de tweede pagina, samen met hoeveel volgers je graag tegen een bepaalde datum wilt. Er is ook ruimte voorzien na de statistieken om notities te schrijven.

>> Download de GRATIS printable hier!

Laat me weten wat je van deze printable vindt in de reacties.

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s