Music_of_the_Month_July_Spotify_June14thStudio

Music of the Month: JULI

Ik ben een enorme muziekliefhebber. Voor alle gelegenheden heb ik wel een playlist. Mijn muziekbibliotheek is enorm gevarieerd, het gaat van rock tot r&b, van franstalig tot dubstep, … Maandelijks probeer ik ook nieuwe muziek te ontdekken die mij blij maakt. Deze wil ik dan ook delen met jou. Je kan alle nummers op deze Spotify-playlist beluisteren.

Music_of_the_Month_July_Spotify_June14thStudio

PLAYLIST

Lola Coca – GQ
Hey Violet – Brand New Moves
Gavin DeGraw – She Sets The City On Fire
Lauv – Comfortable
Glass Animals – Youth
Shawn Mendes – Stitches
Carrie Lane – Drowning

Advertenties

One Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s