face drawing

30 days of old artwork

Op Instagram zag je het misschien al passeren, de afgelopen week ben ik begonnen met het delen van oude tekeningen. Ik ben door mijn drie schetsboeken gaan bladeren om de mooiste/leukste tekeningen te vinden en de komende 30 dagen deel ik deze op Instagram.

Vandaag deel ik enkele van mijn favoriete werken mee en vertel ik ook nog eens waarom ze zo speciaal voor mij zijn.

John Locke Lost illustration drawing

John Locke uit Lost (Terry O’Quinn)

Deze tekening maakte ik in 2011, ik keek Lost omdat Ian Somerhalder er in meedeed. Maar John Locke werd al snel, naast Sawyer, een van mijn favoriete personages. Deze tekening vind ik echt goed gelukt, daarom is het een favoriete tekening geworden.

face drawing

Een gezicht

Op Instagram deelde ik ‘the evolution of Eye-drawing’, dit is de evolutie van hoe ik ogen tekende. Er is een enorm verschil met vroeger en nu. Wanneer ik niet weet wat te tekenen, begin ik meestal met ogen te tekenen.

Coloured Cara Delevigne drawing

Cara Delevigne

Vroeger tekende ik altijd in grijswaarden, deze tekening van Cara Delevigne was een van de eerste keren dat ik kleurpotloden gebruikte om wat meer detail in de tekening te brengen. Ik vind wel dat je niet direct herkent dat zij het is, maar de tekening is wel geslaagd.

Jonge Johnny Depp tekening

Jonge Johnny Depp

Oh Johnny! Een wat meer cartoon-achtige tekening van een van mijn favoriete ‘Young Johnny Depp’-momenten.

Handen tekening

Handen

Handen zijn extreem moeilijk om te tekenen, daarom ben ik best wel trots op deze tekening. Ik heb er een tijdje aan gewerkt en het resultaat mag er wezen.

Dat waren vijf van mijn favoriete tekeningen! Als je er nog meer wilt zien, volg @june14thstudio zeker op Instagram, er worden er daar nog steeds dagelijks op geplaatst tot het einde van de maand!

Welke is jouw favoriet? Teken jij ook? Laat me het weten hieronder.

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Een reactie op “30 days of old artwork

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s