De wraak van prada de duivel draagt prada vervolg the devil wears prada revenge

Must-reads voor deze zomer

Boeken lezen aan het strand, aan het zwembad, op een terrasje met een koffietje in de hand.. Er is niets zaliger, toch? Ik vertrek morgen op vakantie en deze boeken neem (of nam) ik zeker mee.

Catcher in the Rye - J.D. Salinger - book review on june14thstudio.com

The Catcher in the Rye

Dit boek ben ik overlaatst beginnen lezen, een klassieker. Het leest veel vlotter dan verwacht, ideaal voor op vakantie. Het verhaal gaat over Holden Caulfield, een zeventienjarige jongen die geschorst is bij zijn vierde school. Het is alsof dat Holden tegen jou praat in het boek, hij vertelt over zijn ouders, zijn broer, .. Hij geeft veel kritiek op alles en iedereen doorheen het boek wat leuke verhalen oplevert. Lees hier wat ik van the Catcher in the Rye vond.

beautiful disaster book cover jamie mcguire full

Beautiful Disaster

Dit is een boek dat qua plot heel hard lijkt op Twilight, behalve dat er geen vampieren in voorkomen, maar een playboy Travis die agressie-problemen heeft. Abby is een hardwerkende meid die studeert aan dezelfde universiteit als Travis, ze sluiten een weddenschap af: Travis moet een maand geen vrouw versieren, als Abby verliest moet ze een maand lang in zijn appartement wonen. Een vlot lezend verhaal die je direct naar een andere wereld brengt.

The Great Gatsby

Nog een klassieker, ik moet toegeven, ik heb deze pas gelezen nadat ik de film zag. Maar dat maakt het boek zeker niet slechter, het is een all-time favoriet geworden. Het verhaal gaat over Jay Gatsby die elk weekend grote feestjes geeft in zijn huis, allemaal in de hoop dat zijn buurvrouw op bezoek komt, zij is namelijk een oude vlam van hem. Een mooi boek die je terugbrengt naar de wilde jaren twintig.

De wraak van prada de duivel draagt prada vervolg the devil wears prada revenge

De wraak van Prada

Dit boek heb ik uitgelezen aan het strand enkele jaren geleden. Het is het vervolg het bekende boek ‘de duivel draagt Prada’. Het leven van Andy is erg veranderd 8 jaar na ze ontslag nam bij Runway Magazine. Ze is nu co-eigenares van het trouwmagazine the Plunge, samen met haar ex-collega van bij Runway: Emily. Na Miranda een lange tijd niet meer gehoord te hebben, keert ze terug in hun leven. Perfect om bij weg te dromen met een cocktail in de hand.

Dit zijn mijn boeken-aanraders voor de Zomer 2017. Wil je een inspirerend non-fictie boek? Mijn tip hiervoor is #Girlboss van Sophia Amoruso, perfect als je jouw dromen wilt waarmaken.

Welk boek lees jij graag aan het strand?

– Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s