Hama 63 Statief review

Hama Statief Star 63 – Review

Een tijdje geleden kocht ik eindelijk mijn eerste statief. Ik had in het verleden al een heel klein bureau-statief gekocht van Action, maar doordat ik een nu een spiegelreflexcamera heb, had ik een groter en stabieler statief nodig.

Wat ik vooral zocht in een statief was dat ik er flatlays mee kon maken voor op Instagram en voor YouTube video’s. Een statief waarvan de statiefkop een driewegkop is en niet te duur is. Die heb ik dan ook gevonden: Hama Star 63 is het statief dat ik kocht.

Mijn ervaring met het statief

Dit statief is precies wat ik nodig had! Het enige nadeel is dat het geen zwaar statief is (gewicht: 1740g), waardoor deze bij hevige wind kan omvallen. In het midden van het statief hangt er een haakje waar je eventueel een gewicht (rugzak, draagzak, mand,…) aan kunt hangen waardoor het niet snel zal omvallen. Ik heb het statief in de tuin gebruikt bij lichte wind en had daar geen probleem mee. Ook is het statief stabiel op een schuine ondergrond.

Je kan het statief tot 4 keer uitvergroten bij gebruik, tot ongeveer 2 meter. Erg handig voor grote mensen, maar ook wanneer je laag bij de grond fotografeert. Daarnaast zit er ook gratis een draagtas bij, heel erg makkelijk om het statief te vervoeren.

IMG_5197

Ik ben erg blij met dit statief, het voldoet volledig aan mijn verwachtingen en ik gebruik het praktisch dagelijks.

Op bol.com vond ik de goedkoopste prijs voor dit statief, neem er zeker een kijkje indien je interesse hebt.

Welk statief gebruik jij?

–Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Een reactie op “Hama Statief Star 63 – Review

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s