Music of the month: JUNI

Ik ben een enorme muziekliefhebber. Voor alle gelegenheden heb ik wel een playlist. Mijn muziekbibliotheek is enorm gevarieerd, het gaat van rock tot r&b, van franstalig tot dubstep, … Maandelijks probeer ik ook nieuwe muziek te ontdekken die mij blij maakt. Deze wil ik dan ook delen met jou. Je kan alle nummers op deze Spotify-playlist beluisteren.

PLAYLIST

Paramore – Hard Times
Tove Lo – Lady Wood
ARY – Childhood Dreams
Nathan Goshen, KVR – Thinking About It (Let It Go) – KVR Remix
Empire Cast ft. Terrell Carter – Born to Love U
Harry Styles – Kiwi
G-Eazy ft. Snoop Dogg – Get Mine
Selena Gomez – Bad Liar
Fréro Delavega – Le Coeur éléphant
Julia Michaels – Uh huh
Olly Murs ft. Louisa Johnson – Unpredictable
Glass Animals – Life Itself
30H!3 – HEAR ME NOW
Britney Spears ft. Tinashe – Slumber Party

Ik was erg verrast door het nummer ‘Kiwi’ van Harry Styles, ik ken hem eigenlijk enkel als de langharige jongen uit One Direction. Na dit nummer beluistert te hebben, zal ik sowieso de rest van zijn album beluisteren.

Fréro Delavega is een franstalig duo die ik per toeval heb gevonden op Spotify. Nadat ik ‘Le Coeur éléphant’ voor de eerste keer had gehoord, werd ik verliefd op het nummer.

Als laatste heb ik Glass Animals met ‘Life Itself’, dit liedje is een jaar oud maar ik heb het nu maar net ontdekt dankzij de ‘Discover Weekly’-playlist op Spotify. Ondertussen heb ik hun volledige album al meerdere keren beluisterd. Een enorm goede band!

Dat was mijn playlist van de afgelopen maand! Welke nummers kende jij al?

–Cassandra

Gepubliceerd door

Cassandra Marie

Hoi! Ik ben Cassandra, een 20 jarige student Marketing en Social Media uit België. Ik blog op june14thstudio.com over design, illustratie en lifestyle.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s