Welkom op june14thstudio.com

Welkom! Dit is mijn plek op het internet waar ik mijn interesses met jou deel.

Wat kan je op june14thstudio.com verwachten?

Op June 14th Studio kan je over mijn verschillende passies lezen. Deze zijn illustreren, design, personal branding, social media, DIY-projecten, boeken lezen, series kijken en muziek beluisteren. Een mix van deze dingen zorgde ervoor dat june14thstudio.com is ontstaan!

Elke woensdag en vrijdag kan je een nieuw bericht verwachten, maar het kan ook gebeuren dat er even tussendoor iets online komt te staan. Wanneer er een nieuw bericht online staat deel ik deze op mijn social media kanalen, vergeet deze dus zeker niet te volgen!

Daarnaast geef ik ook regelmatig leuke en handige freebies weg, abonneer daarom zeker ook op de nieuwsbrief. Geen zorgen, je ontvangt geen dagelijkse spam-mail, maar wekelijks een leuke round-up van wat je gemist hebt.

Kortom, dit wil je toch niet missen?

Ik zie het volledig zitten en ik hoop dat ik jou ook mag inspireren in de toekomst.

– Cassandra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s